Recipe: Tasty Biskut dahlia nostalgia

Diposting pada

Biskut dahlia nostalgia. Biskut Dahlia Nostalgia in da house Rindu tak biskut dahlia ni Kalau you guys makan mesti mengimbas kembali raya dekat kampung dgn family Apa tunggu. Biskut Semperit Dahlia sukatan cawan, tips bunga tidak jatuh. Click on the heart to add this to your Favourite list. saya menjual biskut dahlia,. biskut dibuat apabila order sahaja.

Biskut dahlia nostalgia Senang buat biskut raya kali ni. Resepi biskut milo tabur ni guna sukatan cawan je tak perlu timbang bagai. Dah macam makan biskut famous amous dah sebab rasa coklat dengan milo. You can have Biskut dahlia nostalgia using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Biskut dahlia nostalgia

  1. It’s 1 cawan of marjerin.
  2. It’s 1/2 cawan of gula ising.
  3. You need 1 of biji telur.
  4. You need 1 cawan of tepung jagung.
  5. Prepare 1 cawan of tepung kastard.
  6. It’s 1/2 cawan of tepung gandum.
  7. Prepare 1 of penutup vanila.
  8. Prepare Sedikit of ceri (dipotong2).

Biskut Dahlia a.k.a Semprit – *Lama tak ber'blogging'.terasa hati nak mengabadikan sesuatu dalam KENANGAN adalah memori, memori adalah nostalgia. INDAH adalah yg. Перевод слова nostalgia, американское и британское произношение, транскрипция Словосочетания. a stab of nostalgia — приступ ностальгии feel nostalgia — испытывать тоску. Quand je repense à nous J'ai le coeur qui flambe un peu Comme au temps de nous deux Tu étais fou Comme ceux qui jouent leur coeur et leur amour Et qui gagnent toujours.

Biskut dahlia nostalgia instructions

  1. Bahan2 yang diperlukan.Mula-mula mixer marjerin,gula,telur & vanila hingga kembang.
  2. Kemudian masukkan tepung jagung,tepung kastard & tepung gandum.Uli adunan hingga lembut.seterusnya terapkan adunan diatas dulang pembakar.Hiaskan biskut dengan ceri..
  3. Bakar biskut pada suhu 160°.selama 20 minit..

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.