How to Make Delicious Choco jar Tak keras

Diposting pada

Choco jar Tak keras. Tutup bekas choco jar dengan ketat dan letakkan bekas di suhu bilik. Tak perlu sejukkan di dalam peti. Kalau nak menggedik boleh juga isi dalam jar memana then ambil gambar hehe.

Choco jar Tak keras If nak cairkan, rendam je jar tu dalam mangkuk berisi air panas. Resepi choco jar dengan menggunakan coklat Cadbury ni sedap dan mudah. Ramai yang meminta saya kongsikan cara untuk membuat choco jar yang coklatnya sentiasa cair. You can have Choco jar Tak keras using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Choco jar Tak keras

  1. It’s of Kokocrunch.
  2. Prepare of Minyak.
  3. It’s of Coklat.
  4. Prepare of Biskut oreo yg dihancurkan(optional).

Bila nak makan tu tak perlu lagi nak panaskan coklat untuk cairkannya. Chocojar diterima dalam keadaan yang baik. Sedap sangat Kalau suka coklat tak manis. Resipi Choco Jar Senang dan Mudah Hai asaalamualikum,entry kali ni saya nak share resipi choco jar pula.

Choco jar Tak keras instructions

  1. Double boil coklat…
  2. Bubuh dalam coklat tu minyak masak sikit demi sikit sampai dapat kelikatan yg Kita nak…
  3. Lepas tu bubuh kokocrunch dalam bekas..buh coklat yg dh siap double boil tadi..sejukkan dulu coklat tadi..nnti lembik kokocrunch Kita…
  4. Last skali,letak oreo kat atas sebagai topping…siapp…

Bahan-bahan: *Sekilo bubble rice *Coklat BERYLS Milk Chocolate *Minyak masak secukupnya. Jangn pekat sangat, nanti chocojar mudah keras. Area Shah Alam especially Student Uitm shah alam, unisel, Msu, dan berdekatan jangan lupa grab okay pos pun boleh http. Cara Cara Membuat Choco Jar Подробнее. Cara membuat Chocojar Sedap(tak payah rendam air panas) ready to eat.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.